Storstädning i gymmet

Märker du skillnaden!? Ja, vi gjorde en storstädning av vårt motionsrum. Dammsugning i varje hörn, avtorkning av maskiner och redskap, polering av vissa delar – framförallt på spinningcykeln, skurning av golvet så att knäna sprack! Avslutningsvis använde vi ångtvätten och rengjorde alla handtag och styren… Det behövdes verkligen. Allt detta för att vi ska fortsätta att trivas med träningen.
Vi gjorde även ett lättare underhåll av redskapen – för mår dessa bra så blir det roligare att träna och vi slipper onödiga reparationskostnader.

Men det krävs fortfarande både stora och små insatser från dig för att detta ska fungera  varje gång du tränar. Du kan inte tro att dina uteskor är rena… Och det är OK att påpeka för sin granne att det är bara inneskor som gäller. Tar du med dig en handduk som du lägger över på vissa maskiner när du kör hårt så att svetten bara rinner nedför ansiktet? Exempelvis så hade styret på spinningcykeln mått bra av det. Torka av så mycket det går… Men du kan redan allt detta, eller hur?

Fortsätt att ha kul och hör av dig om något är på tok!
Mer om gymmet här

Med vänliga hälsningar Styrelsen