Valberedningen

Förmodligen är köp av bostad den största ekonomiska satsning du någonsin har gjort! Därför vill du säkert att din bostad hålls i bra skick genom förståndiga val gällande skötsel, energi, ekonomi och miljö mm. Om du köpte en villa skulle du väl inte låta den förfalla? Utan tvivel skulle du underhålla ditt hus på bästa sätt!

För att vårt fina Malmöhus 18 ska fortsätta vara en välskött förening med toppenrykte behöver vi ha en stark styrelse. En styrelse som är pålitlig, klok och stabil. Du som medlem kan påverka mer än du tror! Det gör du ju genom att välja styrelse vid årsstämman.

Nu söker vi i valberedningen nya kandidater att nominera till styrelsen!
-Är du intresserad av att kunna påverka?
-Tycker du det är viktigt att vi förbättrar och utvecklar våra byggnader?
-Har du erfarenhet av föreningsarbete?
-Har du värdefulla kunskaper och erfarenheter som kan komma föreningen till godo?
Då tycker vi att du ska kandidera till styrelsen!

Kanske funderar du…
”Inte har väl jag något att komma med…”
”Det får någon annan sköta…”

Sluta genast upp med att tänka så! Sanningen är att styrelsen blir som starkast med en mix av olika erfarenheter, åldrar och bakgrunder. De som suttit/sitter i vår styrelse har haft olika bakgrund såsom kontorist, lärare, elektriker, fastighetsförvaltare, kriminalvårdare, ingenjör, kurator, IT-tekniker, flygplanstekniker, jurist, konstvetare, servitris, lokalvårdare, transportledare, undersköterska, byggnadsarbetare, chaufför och så vidare. Häftigt, eller hur?

I styrelsen är det högt i tak, man diskuterar och hjälps åt. Principen är att var och en ska bidra med det den är bäst på. Genom att ingå i styrelsen får du värdefulla kontakter och erfarenheter. Det är ett förtroendeuppdrag att arbeta i styrelsen. Därför är det något som kan komma dig till godo också i andra sammanhang, till exempel om du söker jobb. Dessutom ersätter föreningen ledamöter och suppleanter med ett arvode.

Visst låter det spännande? Tänk om just du sitter på kunskaper som kan göra vår förening ännu härligare, finare, tryggare, snyggare, stabilare, miljövänligare, attraktivare?

Tveka inte! Ta genast kontakt med oss i valberedningen, så berättar vi mer!
val.malmohus18@gmail.com